Felhasználási feltételek

Céginformáció

Név: YAS BEAUTY COSMETICS Srl

CUI: RO41179338

Nr.Reg. Com. : J26/1190/2019

Cím: Str. Principala nr. 5, Cristesti, Romania,547185

Tel: +40750.641.690 Email: customeryas@gmail.com Bottom of Form

Köszönjük, hogy ellátogatott az oldalunkra!

www.yasbeauty.hu javasolja, hogy figyelmesen olvassa el a weboldal megfelelő használatához szükséges feltételeket. Az ezen az oldalon található termékek látogatása és/vagy rendelése az alábbi feltételek elfogadását jelenti.

Előzetes specifikációk

Az árak forintban értendők, a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza. A vásárló által fizetett végső ár a termék vételárából áll, amelyhez hozzáadódik a szállítási költség. Egyéb további díj nem kerül felszámításra. Minden terméket a rendelkezésre álló készlet erejéig szállítunk. Az utalványok vagy egyéb hűségjegyek nem ruházhatók át és nem halmozhatók, a kedvezmény feletti kedvezmény nem jár.

A www.yasbeauty.hu oldalon a fizetésfeldolgozási szolgáltatások nyújtására feljogosított személy a PayU SA, a lengyel jog szerint bejegyzett és működő társaság, amely a Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu bíróság által vezetett cégjegyzékben szerepel. regisztrációs szám: 0000274399, székhelye: 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Lengyelország.

FIGYELEM: ha a termék már leértékelt és kedvezményes kuponkódot ad hozzá, akkor az törlésre kerül. Csak az adott kampányból származó kedvezmény érvényesül, amelyben a rendelést leadták

A termékek továbbértékesítés céljából nem vásárolhatók meg, kivéve a YAS BEAUTY COSMETICS SRL kifejezett beleegyezésével (szerződésével), és a szerződésben meghatározott feltételekkel.

Bármilyen, mind a hazai, mind a külföldi piacon történő viszonteladási kísérlet a fent említett megállapodás nélkül jogi lépéseket és a Noke Srl. által elszenvedett károk behajtását vonja maga után.

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

A Yasbeauty.hu a személyes adatokat az alábbi célokra kezeli:

Ügyfélfiók létrehozása

Bejelentkezés az ügyfélfiókba

Online vásárlás

Vásárlások kiegyenlítése/ termék visszaküldése/rendelés lemondása esetén a fizetés visszatérítése

Termékek kiszállítása Önnek

Ügyfélszolgálat és segítség

Hűségakciók/juttatások nyújtása

Promóciós kampányok, versenyek, promóciók vagy nyereményjátékok

Ügyfélprofilok készítése direkt marketing célból

Online böngészés

Online viselkedésalapú reklámozás

Egyéni közönségeken alapuló ajánlattétel (ügyféllistákon)

A YAS weboldal karbantartása és biztonsága

Auditálás és jelentéstétel

A jogok védelme a bíróságon

Hatóságok és/vagy igazságügyi szervek eljárásai és vizsgálatai

Böngészés a közösségi hálózatokon

A YAS BEAUTY COSMETICS S.R.L., mint a YAS márka tulajdonosa vállalja, hogy a weboldal felhasználóinak személyes adatait nem továbbítja harmadik félnek, kevésbé közvetlen együttműködőknek, ahol bizonyos adatokhoz való hozzáférés jogszerű és a szolgáltatások (e-mail szolgáltatások) teljesítéséhez szükséges marketing/hírlevél, fizetésfeldolgozók, futárcégek stb.). A Yasbeauty.hu vállalja, hogy betartja azokat a jogszabályi rendelkezéseket, amelyek garantálják a számítógépes rendszerén tárolt és továbbított adatok biztonságát és titkosságát.

A felhasználók személyes adatait egyes  felek (beszállítók és üzleti partnerek) részére továbbíthatják és kezelhetik marketing vagy szolgáltatásnyújtás céljából, a www.yasbeauty.hu webáruházban a személyes adatok kezeléséről szóló Útmutatóban foglaltaknak megfelelően. Ugyanakkor a felhasználók személyes adatai továbbíthatók intézményeknek vagy hatóságoknak, ha erre jogszabályi kötelezettség áll fenn, vagy kérésükre, vagy bírósághoz a védelemhez való jog gyakorlása érdekében.

Yasbeauty.hu felhasználók személyes adatait arra használja fel, hogy az oldal hírlevelén keresztül értesítse őket promóciós ajánlatokról és hírekről, valamint kuponok, üdvözletek vagy egyéb üzenetek küldésére. A felhasználók által megadott személyes adatok a rendelés visszaigazolásához, a megrendelt termékek kiszállításához, valamint a yasbeauty.hu és vásárlói közötti optimális későbbi együttműködéshez szükségesek. Ha az ügyfél a továbbiakban nem kíván hírlevelet kapni, egyszerűen leiratkozhat a yasbeauty.hu oldalról e-mailben kapott linkre vagy a yasbeauty.hu által biztosított bármely más módon.

A yasbeauty.hu az oldalunkon keresztül megszerzett e-mail címeket az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem árulja, nem ajánlja fel, nem cseréli ki, az Ön e-mail címét nem adja ki az oldal oldalait felkereső más személyeknek, kivéve a pontban említett eseteket. a yasbeauty.hu weboldalon található Útmutató a személyes adatok kezeléséhez.

A Yasbeauty.hu a felhasználói adatokat az adatgyűjtés céljainak teljesítéséhez szükséges ideig, valamint a Yas személyes adatok megőrzési szabályzatának megfelelően kezeli. Bizonyos esetekben egyes jogszabályi rendelkezések megkövetelhetik vagy megengedhetik az adatok hosszabb ideig tartó megőrzését. A felhasználói adatokat addig őrizzük meg, amíg Ön rendelkezik ügyfélfiókkal és/vagy online vásárol a Yas webhelyén. Az online áruházban található ügyfélfiók deaktiválása a felhasználói adatok törlését vagy anonimizálását vonja maga után, kizárva azok azonosítását a Noke adatrögzítő rendszereiben, kivéve, ha jogszabályi kötelezettség vagy jogos érdek áll fenn az adatok hosszabb ideig tartó tárolására.

A felhasználói adatokat kizárólag a Yas által bejelentett célból és addig kezeljük, amíg a felhasználó az abban megadott hozzájárulását vissza nem vonja, kivéve azokat az eseteket, amikor azok hosszabb ideig történő megőrzésére jogszabályi kötelezettség áll fenn, mint például az adatok hatósági bejelentése vagy védelem joga a bíróság előtt.

Az adatok gyűjtése, feldolgozása, tárolása és továbbítása a yasbeauty.hu weboldalon található személyes adatok kezelési útmutatójában foglaltak szerint történik.

A yasbeauty.hu teljes tartalma szerzői jogi, valamint a szellemi és ipari tulajdonjogokra vonatkozó törvények által védett. A Yas a YAS BEAUTY COSMETICS Srl. bejegyzett védjegye. A yasbeauty.hu oldalhoz tartozó bármely elem írásbeli hozzájárulás nélküli felhasználása a hatályos jogszabályok szerint büntetendő. A weboldal tartalma (szöveg, grafikák, logó, ikonok, képek) a YAS BEAUTY COSMETICS Srl tulajdonát képezi, és a román törvények által biztosított szerzői jog hatálya alá tartozik. Bizonyos, általunk reprodukált vagy adaptált szövegek (cikkek) szerzői jogát a szöveg végén említett szerzők adták ki. Partnereink és munkatársaink logóinak és szlogenjeinek szerzői joga őket illeti, és az ő hozzájárulásukkal sokszorosítjuk.

A szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos bármilyen probléma bejelentéséhez kérjük, írjon nekünk a customeryas@gmail.com címre

Jogi nyilatkozat

A weboldalon látható termékek például és bizonyos jellemzőik eltérhetnek a képeken láthatótól (szín, megjelenés stb.). A Yas csapata igyekszik a lehető legrészletesebben és legpontosabban bemutatni Önnek a termékeket, és tiszteletben tartja az információk pontosságát. A yasbeauty.hu azonban nem garantálja, hogy a termékek és szolgáltatások leírása, valamint a jelen weboldal tartalma hibamentes, teljes és/vagy aktuális. A YAS BEAUTY COSMETICS SRL cég nem vállal felelősséget azért, hogy minden kihelyezett termék raktáron van, de vállalja, hogy lépéseket tesz ezek beszerzésére és szállítására az elfogadott megrendeléseknek megfelelően.

Ha azonban ezeket a lépéseket követve az árut nem lehet átvenni a kiszállításra, a vevőt azonnal értesítjük. Amennyiben az áruházunk által kínált termék nem felel meg a leírásnak, vagy hibásan lett elküldve, úgy a vásárló az érték visszatérítését kérheti, további ellenszolgáltatás nélkül.

Termék-garancia:

A yasbeauty.hu által forgalmazott valamennyi termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő jótállási feltételek vonatkoznak. A termékek újak, eredeti csomagolásban és a törvényi megfelelőségi garanciával rendelkeznek.

A www.yasbeauty.hu-n keresztül vásárolt elektronikai/elektromos termékekre a szokásos jótállás vonatkozik, amelyet a gyártó meghatározott időtartamra biztosít, termékenként egyedileg. Így minden szállított elektronikus/elektromos termékhez mellékelni kell a gyártó vagy importőr specifikációinak megfelelő jótállási jegyet vagy megfelelőségi nyilatkozatot.

A sorozatszám (S/N) részleges vagy teljes törlése a termékekről a megfelelőségi és minőségi garancia elvesztéséhez vezet. A szállítási költséget az alábbiak szerint kell megfizetni: a fogyasztó viseli a szállítási költséget a terméknek a szolgáltatáshoz való eljuttatásakor, a noke.ro pedig a futár díját, amikor a terméket elküldi a vásárlónak.

Szállítási költség és időtartam

A szállítási költség 2000 Ft

40.000 Ft-ot meghaladó értékű rendelés esetén a kiszállítás INGYENES

A szállítás időtartama a csomag Sameday futárcégnek történő átadásától számított 2 munkanap

Kizárva e szabály alól a kedvezményes akciók időszakát.

Fizetési mód

A www.yasbeauty.hu oldalon 2 fizetési mód van: utánvételes és online kártyás fizetés

*A www.yasbeauty.hu weboldalon a fizetésfeldolgozási szolgáltatások nyújtására jogosult személy a PayU SA, a lengyel jog szerint alapított és működő társaság, amelyet a Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu bíróság által vezetett cégjegyzékbe jegyeztek be. 0000274399 regisztrációs szám alatt, székhelye: 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Lengyelország.

A termékek visszaküldésének feltételei

A yasbeauty.hu vágya, hogy az általunk kínált termékek teljes mértékben megfeleljenek az Ön igényeinek.  A távollévők között kötött szerződések jogi szabályozásáról szóló 34/2014.-es számú kormányrendelet szerint. A rendelet értelmében a termékeket a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül visszaküldik. Az említett normatív aktus szerint „kivéve, ha a szakember maga ajánlotta fel a termékek visszaszerzését, a fogyasztó a terméket indokolatlan késedelem nélkül és legkésőbb haladéktalanul visszaküldi vagy átadja a szakembernek vagy a szakember által a termék átvételére felhatalmazott személynek. 14. napon belül attól a naptól számítva, amikor a szakemberrel a szerződéstől való elállásra vonatkozó döntését közölte a szakemberrel. A határidőt akkor tartják be, ha a terméket a fogyasztó a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi a megfelelési szerződés 11. számú cikkeje szerint.

Az értesítést Ön adja meg, írja alá és küldi el e-mailben a customeryas@gmail.com címre. Ügyfeleink a fent említett helyzetben a fent megadott határidőn belül visszaküldhetik a megvásárolt terméket sérülés vagy elhasználódás jele nélkül. Ha a terméken használat és elhasználódás jelei mutatkoznak, a 2. sz. kormányrendelet alkalmazásával. 34/2014, „a fogyasztó kizárólag a termékek kezeléséből eredő, a termékek jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükségestől eltérő értékcsökkenésért felelős”.

A szállítási költség visszaküldés esetén a fogyasztót terheli a 34/2014 rendelet szerint: „A fogyasztót kizárólag a termékek visszaküldésével kapcsolatos közvetlen költségek terhelik”.A vevőnek visszaküldött összeg nem tartalmazza a szállítási vagy visszatérítési költségeket, csak a termék vásárlási értékét. Minden visszaküldött terméknek, amelyre a teljes összeget visszaküldjük, kifogástalan állapotúnak, látható használati nyomoktól mentesnek és az eredeti jótállási jegynek kell lennie.

A 249/2015. számú rendelet értelmében, a törvény 16- dik cikkejének 8-as pontja  „a csomagolás megtartásával tilos a fogyasztók vásárolt termékre vonatkozó törvényes jogait bármilyen formában feltételhez kötni.” A  Kormányrendelet: 34/2014 szerint, “a végfelhasználó kizárólag a termékek kezeléséből eredő értékcsökkenésért felelős, kivéve azt, ami a termékek jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges. A termékek értékének csökkenése nem akadályozhatja a végfelhasználót az elállási jog gyakorlásától.” Ennek eredményeként, ha a fogyasztó olyan állapotban adja vissza a terméket, amely csökkenti annak értékét, a kereskedő levonhatja a vevőnek visszaküldött összeg egy részét.

Információ, Kommunikáció

Aki ellátogat a yasbeauty.hu oldalra, a kapcsolatfelvételi és/vagy megrendelőlapokon észrevételeket és egyéb közléseket tehet, információt, véleményt oszthat meg az egyes termékek fórumán vagy a customeryas@gmail.com e-mail címen, mindaddig, amíg tartalmuk nem illegális, obszcén, fenyegető vagy rágalmazó. Ha nincsenek információk, anyagok,dokumentumok küldve nekünk bármilyen lehetséges módon, beleértve az e-mailt, postai úton vagy online űrlapot, úgy tekintjük, hogy a felhasználó az S.C. YAS BEAUTY COSMETICS S.R.L. a korlátlan, ingyenes, visszavonhatatlan jog ezen információk bármilyen módon történő felhasználására, reprodukálására, módosítására, adaptálására, terjesztésére és bemutatására.

A yasbeauty.hu oldalon történő megrendelés leadása, illetve annak automatikus visszaigazolása nem minősül szerződéses létesítésnek és nem minősül előszerződésnek.

Az árak a közzétételüktől érvényesek, kivéve azokat az eseteket, amikor minden igyekezet ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvaló hibával, a kereskedési értéktől jelentősen eltérő vagy a rendszer miatt megjelenített árak hibásan jelennek meg.Ebben az esetben nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron szállítani, de a Fogyasztó tájékoztatása mellett a megfelelő áron történő kiszállítást is vállaljuk. Ha ez a szempont nem felel meg a Fogyasztónak, elállhat a szerződéstől.

A rendelések nem halmozhatóak fel

Minden leadott rendelés önmagában áll. Több rendelés nem adható fel és nem halmozható fel.

Pl.: Ha egy vásárló 2 rendelést ad le, mindkettő futárdíjas, akkor a rendeléseket külön gyűjtjük, és mindegyik után fizeti a futárdíjat. Minden csomag tartalmazza azokat a termékeket, amelyeket a vásárló az adott rendeléshez adott.

Megrendelések törlése

Vannak olyan helyzetek, amikor a megrendelést különböző okok miatt (nem elérhető termék, a készletek be nem tartása, hiányos/hibás szállítási dátumok stb.) nem lehet eljuttatni a vásárlóhoz. Ebben az esetben a Call Center képviselője telefonon keresi meg az ügyfelet. Ha az ügyfél nem veszi fel a telefont, úgy írásban, e-mailben értesítjük a kérdéses helyzetről és a válaszadási kérésről. Ha a vásárló 48 órán belül (munkanapokon) nem veszi fel velünk a kapcsolatot az értesítő e-mail megválaszolásával vagy a +40750641 690-es telefonszámon (hétfőtől péntekig 8:30-16:00 között), a rendelés automatikusan törlődik a rendszer.

Cél. megrendelések: +40750.641.690

Panaszok / Megjegyzések

A termékekkel/csomagokkal kapcsolatos reklamációt, értesítést 2 munkanapon belül e-mailben küldjük a customeryas@gmail.com címre, melyhez csatolni kell a fényképeket, a bejelentés, panasz indokát és a rendelés visszaigazolásának számát. A panasz beérkezésétől számított 2 munkanapon belül telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot a pontosítás és a panasz/bejelentés lezárásának optimális megoldása érdekében. Visszaküldés esetén a szállítási cím: Cristesti, Str. Principala no. 5, Jud. Maros, irányítószám 547185. A szállítás a Sameday-n keresztül történik és a megrendelő felelőssége. Amennyiben a termék az elszámolás időpontjában nincs raktáron, hasonló alternatívát ajánlunk fel, vagy a reklamáció tárgyát képező termékekért kifizetett összeg visszatérítését.

Munka program: Hétfőtől Péntekig: 08-16 óráig

Telefonszám: +40750.641.690

E-mail: customeryas@gmail.com

Csalás

Minden olyan kísérlet, amely egy másik felhasználó személyes adataihoz hozzáférhet, vagy a www.noke.ro tartalmát megváltoztatja/módosítja, hogy az a szervert érintse, amelyen az oldal fut, csalási kísérletnek minősül. A YAS BEAUTY COSMETICS SRL Társaság fenntartja a jogát megindította a büntetőfeljelentést a fent leírt cselekményeket megkísérlők ellen. A csalás magában foglalja a hamis címmel vagy hamis azonosítással történő megrendelés leadását is. Ebben az esetben az illetékes szervek értesítést kapnak az eset megoldására.

Vitàk rendezése

A yasbeauty.hu tulajdonosa, a YAS BEAUTY COSMETICS SRL cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a felek közötti esetleges vitás kérdésekben felmerülő esetleges félreértéseket képviselőik békés úton oldják meg. Ha a félreértéseket nem sikerül békés úton rendezni, a viták rendezése visszakerül az illetékes romániai bírósághoz.